Wednesday, May 30, 2012

TELAH BERMULA SATU PERJALANAN YANG BARU....

Pada  zahirnya mereka melihat mama begitu kuat dalam mengharungi liku-liku kehidupan ini tanpa babah. Namun, Allah sahaja yang maha mengetahui.... adakalanya mama rebah, hilang arah dan pedoman hidup....adakalanya mama keras,,, sekeras berlian di dasar gunung berapi....

Hari ini mama lalui liku-liku hidup ini dengan anak-anak ditemani Allah s.w.t...  segala-gala yang mama buat kali ini semuanya kerana Allah s.w.t. Mereka hanya memandang pada zahirnya dan tidak mengetahui kebenarannya. Kebenaran itu amat perit untuk diluahkan, buat masa ini biarlah rahsia....... mama percaya jodoh, pertemuan, ajal, dan maut semuanya di tangan Allah s.w.t. Yang penting buat masa ini mama perlu lebih banyak memperbaiki diri dalam segala-galanya, dan setiap langkah yang mama ambil semuanya kerana Allah s.w.t, babah dan anak-anak. 

Ini mungkin jalan yg terbaik buat mama dan anak-anak....insya allah... memulakan kehidupan yang baru ini tanpa menoleh kebelakang.... mama tetap tidak akan lupakan setiap detik manis dan pahit yang pernah mama lalui ketika bersama babah... mama juga tetap tidak akan lupakan mereka yang sama-sama membantu mama sejak dulu hingga kini... yang paling penting ....selagi nyawa di kandung badan mama tetap akan berdoa buat babah suami kesayangan mama Noor Azaha Rasadi, mak dan abah serta umat islam yang masih hidup mahupun yang sudah tiada..... 

BABAH ....doa mama dan anak-anak buat babah, tetap tidak akan putus... Insya - allah....  

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)